Moderator gezocht

Afgelopen zondagmorgen hadden we bezoek, hartstikke leuk! Lianne en Willem hebben ook een optie op een kavel aan de Nijlandsakker, we gaan dus samen aan dit ‘brinkje’ wonen.

Onder het genot van een kopje koffie hebben we ideeën uitgewisseld en het over onze bouwplannen gehad. Lianne en Willem hadden contact gehad met Eric, hij komt met zijn gezin naast ons wonen. Zondagmiddag hebben we met elkaar gebeld.

Nu vragen we ons af of het een goed idee is om ‘samen sterk’ te zijn, bijvooorbeeld door gezamenlijk in te kopen. Stel, we willen allen een bodemwarmtepomp. Dan kunnen we wellicht een grondboorbedrijf 1 keer laten komen om verschillende boringen te doen. Dat scheelt heen en weer rijden en levert vast een synergievoordeel op.

We kennen nu natuurlijk niet iedereen die gaat bouwen op Oosterveld. We respecteren ieders privacy, maar misschien vinden anderen het ook leuk om contact met elkaar te onderhouden. We bedachten zondag dat een forum wellicht werkt. Daar kunnen belangstellenden zich aanmelden op eigen naam of anoniem (nickname) en kunnen we topics maken over allerhande onderwerpen. Bijvoorbeeld het organiseren van een koffieavond om elkaar te leren kennen. Gezellig!

Is een forum hier een geschikt medium voor? Zo ja, wie zou moderator willen zijn? Of heeft iemand een beter idee? We horen het graag! Je kunt ons bereiken via het contactformulier.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.